MónTerrassa
El Districte 2 de Terrassa veu 8 de 13 inversions pactades el 2016
Mapa amb les inversions previstes pel Consell de Districte 2 | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Amb una extensió de 1,43 km2 i 21.745 habitants, el Districte 2 de Terrassa comprèn els barris de Ca n’Anglada, Montserrat, Torre-sana i Vilardell. En el darrer Consell de Disctricte s’han posat sobre la taula aquelles actuacions que s’han prioritzat per invertir dins del pressupost que l’Ajuntament els atribueix anualment. Són propostes fetes per les entitats i veïns, que complementen les accions que els serveis municipals ja fan a la zona.

L’any 2016, el Consell del Districte 2 va demanar 13 inversions de les quals algunes ja s’han dut a terme però d’altres encara estan pendents d’execució. Així, per exemple, s’ha instal·lat tennis taula i bancs al parc del Pícnic de Torre-sana, o jocs infantils a la plaça Major del mateix barri de Torre-sana, també s’ha dotat de material informàtic i s’han fet millores a l’AV Vilardell o s’ha instal·lat una marquesina de la parada d’autobús de la L1 a Vilardell.

Queden pendents però cinc propostes. Dues tenen lloc a Ca n’Anglada i es tracta del material informàtic i les millores al local de l’Associació de Veïns del barri. Així mateix, també resta per fer la instal·lació de bancs al carrer Mossèn Àngels Rodamilans. La tercera proposta rau en la instal·lació d’una pista de futbol i de bàsquet a la plaça del Pla de la Corneta alhora que queda millora l’accessibilitat a la pista poliesportiva de Vilardell. Finalment, hi ha el compromís d’invertir en la instal·lació de jocs infantils adaptats al parc del Pícnic de Torre-sana.

Nou comentari

Comparteix