MónTerrassa
El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a Terrassa busca imatge

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’Oficina de Capacitats Diverses, ha obert el termini per presentar-se al concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021. El període per presentar els treballs està obert fins al 31 de maig i els requisits són senzills i accessibles per tal de facilitar que tots els terrassencs i terrassenques puguin participar-hi.

Els dissenys poden estar fets en qualsevol tècnica, ja sigui llapis, aquarel·la, fotografia, il·lustració digital, etc. i han de reflectir valors com la inclusió, la diversitat o els drets de les persones. Els i les participants poden lliurar els originals en paper a les seus de deu entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, o també poden fotografiar-lo o escanejar-lo i enviar-lo al correu [email protected] o al WhatsApp 619 034 934.

El proper mes de juny, un jurat format per representants d’entitats, personal tècnic municipal i la regidoria de Capacitats Diverses i Accessibilitat triarà el disseny guanyador, el qual protagonitzarà el cartell i els materials de comunicació de la campanya del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021, que tindrà lloc el 3 de desembre.

El disseny guanyador i la resta d’obres presentades es donaran a conèixer a inicis de juliol a través d’una exposició virtual que formarà part de la programació de la Festa Major de Terrassa. El concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es va organitzar per primera vegada al maig de 2020 i s’hi van presentar una cinquantena d’obres. Després de valorar la participació i la qualitat de les obres presentades en la primera edició, la comissió organitzadora del Dia Internacional, formada per entitats i Ajuntament, ha decidit donar continuïtat al concurs i consolidar-lo com a part estable dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat on es poden lliurar els dissenys originals:

• Prodis (Plaça del Tint, número 6).

• Fupar (Carrer de les Campiones Olímpiques, número 36).

• Apesote (Carrer Arenys de Mar, número 15, baixos).

• Diswork (Rambla d’Egara, número 1).

• Associació Daus (Casal Cívic Francesca Redondo, Plaça la Maurina, 2).

• Escola Crespinell (Carrer Sant Isidre, 80, local esquerra).

• Fundació Goel (Avinguda de Béjar, número 299).

• Associació La Oka (carrer Prat de la Riba, número 112, local).

• Club Social Egara (Parc Gernika, número 3A).

• Residència La Pineda (Carrer d’Icària, número 42).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa