Els contenidors ja es troben instal·lats a la rambla | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Terrassa es prepara per acollir des de divendres i fins diumenge el Denim Street Life. Aquest dimarts ja han començat a arribar els primers contenidors que han de donar forma a la fira del texà organitzada per Comerç Terrassa Centre i amb la col·laboració dels alumnes de l’INS Terrassa i l’INS Salesians.

L’espai central serà un cop més la Rambla d’Egara, des del Portal de Sant Roc fins al mNACTEC. Serà doncs un escenari a l’aire lliure on la moda i el texà tindran un paper principal però també el menjar, amb la incorporació d’una desena de food truks més les paradetes al soterrani del Mercat de la Independència.

Una de les novetats és el canvi dels espais d’activitats dedicades al públic familiar. Enguany, l’organització ha optat per eliminar “per motius de seguretat” la pista d’skate i com a contrapartida oferirà concerts dels joves de l’Escola Municipal de Música, l’Aula de Música i el CEM. Igualment, però, es manté l’Espai Jove amb música més alternativa i el mur de graffiters. També hi haurà per als més petits diversos tallers.

Aquest divendres, ja es podrà gaudir de diverses activitats:

11-14h Simulador de Fórmula 1 amb realitat virtual

12h Inauguració amb visita de les autoritats pels espais i expositors

17-19h Estampació de coixins Denim

17-21h Realització de tallers alumnes IES Terrassa de perruqueria i tèxtil

17-21h Simulador de Fórmula 1 amb realitat virtual

Autobusos i taxis ja no poden circular per la rambla | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comparteix