MónTerrassa
El Consell de la Infància i Adolescència ja té els nous projectes per aquest 2021

Els consellers i les conselleres del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa (CMIAT) participaran aquest mes d’abril en una sèrie de trobades amb diferents serveis de l’Ajuntament de Terrassa i entitats. Amb aquestes trobades, l’Ajuntament vol donar als membres d’aquest òrgan consultiu l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement dels diferents temes que estan treballant enguany. El consell té l’encàrrec d’Alcaldia de preparar una campanya de sensibilització sobre residus i reciclatge i sobre camins escolars i mobilitat sostenible. Tots les membres del consell estan treballant aquests temes, excepte els del Districte 6, que van fer la demanda explícita de treballar el problema del racisme, i els del Districte 1, que van demanar de treballar aspectes relacionats amb l’espai públic i el gènere.

Les activitats es faran del 20 al 29 d’abril, amb el següent calendari:

• Districte 1: dinàmica sobre l’espai públic en clau de gènere, a càrrec de l’entitat “Creación positiva”, amb la col·laboració del Servei de Polítiques de Gènere. Dimarts, 20 d’abril.

• Districte 2: trobada amb personal tècnic del servei de Mobilitat per tancar el procés de reflexió sobre què cal millorar de la ciutat i com promoure el transport sostenible. Dimecres 28 d’abril. Amb la col·laboració del Servei de Mobilitat. El passat 17 de març, personal tècnic del servei ja va participar en una reunió de districte del CMIAT per iniciar aquest debat.

• Districtes 3 i 7: trobada amb el raper terrassenc Mohi Lee, que els ajudarà a acabar un rap que estan elaborant per sensibilitzar sobre el tema dels residus i la cura del medi ambient. Dijous, 22 d’abril.

• Districte 4: trobada amb la plataforma ciutadana de recent creació “Terrassa Lliure de Plàstics”. Dimarts, 27 d’abril.

• Districte 5: taller ambiental «Desplastifica’t» a càrrec de l’associació per l’educació ambiental “Mel”. Amb la col·laboració del Servei de Medi Ambient. Dimecres, 21 d’abril.

• Districte 6: dinàmica per conscienciar sobre el racisme, a càrrec de SOS Racisme. Amb la col·laboració del Servei de Ciutadania. Dijous, 29 d’abril.

Totes les trobades seran telemàtiques i es faran en horari de tarda, un cop acabada l’activitat lectiva a escoles i instituts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa