MónTerrassa
El Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat s’avança a març
  • CA

La Junta del Gremi de la Fusta ha decidit incloure la tercera edició del Concurs de Disseny Industrial en Fusta Jordi Amat en el marc d’actes i activitats que promou cada any amb motiu de la seva festa patronal, Sant Josep.

La participació al Concurs ja és possible i els concursants tindran temps fins els proper 6 de març per presentar els seus projectes de disseny. El jurat, format per membres de la Junta del Gremi de la fusta, patrocinadors i de col·legis professionals, es reunirà el dia 9 de març per escollir tres projectes.

La dotació econòmica total d’aquesta tercera edició del concurs serà de 3.100 euros distribuïda de la manera següent: el primer premi de 1.500 euros patrocini de la Cecot juntament amb un guardó, i un val sorpresa gentilesa de l’empresa Rístol; el segon premi dotat amb 1.000 euros, patrocini de l’Ajuntament de Terrassa i el tercer premi de 600 euros patrocinat per l’empresa Finsa (Financiera Maderera). El lliurament de guardons es farà el dijous 16 de març en un acte institucional a la seu del Gremi.

El certamen té com a objectiu posar de relleu, donar projecció i reconèixer la tasca i projectes dels professionals de l’arquitectura i del disseny de tot Catalunya, així com dels professionals de la fusta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Neus a febrer 03, 2017 | 18:34
    Neus febrer 03, 2017 | 18:34
    Interessant article, però no dieu on ens hem de dirigir els que volguem participar. Algún correu, escola, centre?? Estic interessada, he buscat informació de participació per internet i no trobo res! Només aquest article. Si em poguéssiu facilitar algun contacte per poder-hi participar us estaria molt agraïda. Coordialment, Neus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa