MónTerrassa
El Centre d’Esplai Ca n’Aurell celebra 50 anys amb tres activitats festives
  • CA

El Centre d’Esplai Ca n’Aurell (CECA) celebra enguany el seu cinquantè aniversari amb tres grans activitats el maig i juny per commemorar la tasca que ha dut a terme l’entitat al llarg de mig segle. Es tracta de la tradicional excursió de l’esplai “La Marxa” fins a una casa a La Roca de Muntanyola, una exposició de fotografies i de records significatius, i una festa amb concerts, menjar i música. A les activitats hi seran presents membres actuals del centre, però també antics monitors i monitores, convertint-se en una trobada de diferents generacions.

El CECA compta des de pràcticament l’inici de la seva història amb una casa a la comarca d’Osona, La Roca de Muntanyola, prop del mateix municipi. I aquest serà el destí de la primera activitat, del 28 al 30 de maig. Serà una excursió “La Marxa” de 72 quilòmetres on infants, famílies i equip de monitors caminaran des de l’Esplai i arribant fins la Roca. Les persones participants s’hi poden incorporar segons l’edat i la motivació en diferents punts de l’excursió.

Segons exposa el centre, “és una casa llogada en la qual s’han implicat molta energia i forces de les famílies i en la que es realitzen sortides i colònies cada any”. A la marxa també hi participaran famílies que també havien format part de l’esplai prèviament, de tal manera que adoptarà un caire “més festiu”.

Després de l’excursió, una exposició i una festa de tancament

En segon lloc, es farà una exposició de fotografies i de records significatius per l’esplai en el que es mostrarà part de la història de l’esplai. Es podrà veure exposada des del 22 fins el 28 d’abril al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany.

Per últim, es realitzarà una festa el dia 3 de juny a la plaça Rector Homs, on hi haurà concerts, menjar i música. Serà “un espai per compartir les diferents generacions que n’han format part”, informen.

Merchandising per finançar els 50 anys del centre

Per finançar la celebració del cinquantè aniversari, també s’ha creat merchandising que ja disponible. A més, s’ha creat un grup de difusió de WhatsApp per arribar com a més gent possible. Qualsevol persona que s’hi vulgui afegir -o demanar informació- pot escriure a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa