El blog Records de Terrassa fa 10 anys | captura de pantalla

!--akiadsense-->

El Blog dels Records de Terrassa acompleix aquest mes el seu desè aniversari. Va començar el 31 de maig del 2007 i en el seu primer post ja hi havia un desig que s’ha mantingut inalterable al pas dels anys: “Hola terrassencs! He obert aquest blog per poder disposar d’un espai a internet on penjar fotos, records i curiositats de la terrassa d’abans. Des del seu inici aquest blog no ha cercat mai cap protagonisme personal i de fet de l’autor només se n’esmenta les seves sigles S.R.C”.

En els Records de Terrassa, al llarg d’aquests deu anys, s’han publicat més de 800 articles i s’ha assolit una xifra històrica de més de 750.000 visites. Els articles més visitats són els que tenen a veure amb la Riuada del 62 i el tema més comentat el de les discoteques dels anys 80.

A més dels articles el blog ofereix un seguit de pàgines entre les que destaquem la dedicada als Programes de la Festa Major, ja que és l’únic lloc on es pot veure el recull més gran de portades digitalitzades de la ciutat.

Actualment, rep una mitjana de més de 8.000 visites al mes i a més del blog es poden consultar els seus continguts a Facebook i a Twitter i arrel del seu desè aniversari ha estrenat pàgina a Instagram.

“Per mi és tot un orgull que desprès d’haver col·laborat en que la ciutat de Terrassa fos capdavantera a Espanya en tenir un CD-Rom de la seva història, amb el món dels blogs també siguem tot un referent que continua ben viu i que actualment ja s’ha estès al món de les xarxes socials. Vull agrair a totes les persones, entitats i institucions que han aportat els seus records o que han deixat les seves imatges, comentaris i documentació per tal de donar sentit als continguts del blog i també agrair als lectors i seguidors del blog la seva fidelitat, ja que sense ells tot això no hauria tingut cap sentit. El meu desig personal és que “aquest espai sigui mantenint l’interès de la ciutadania i que qui ho desitgi ens pugui seguir fent arribar els seus records personals, per tal de que aquest espai no perdi el seu sentit i la seva utilitat”. Finalment esmentar que tot el que s’ha recollit està guardat on i off-line per tal de que mai es perdi i quedi per la posteritat al servei de la ciutat. Properament es lliurarà una copia de tot el seu contingut digitalitzat i en format electrònic a l’Arxiu Municipal”, escriu Santi Rius.

Nou comentari

Comparteix