MónTerrassa
El Banc de Sang i Teixits fa una crida perquè no baixin les reserves
  • CA

Des del passat 17 de juliol, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya va posar en marxa la campanya de donar sang en grup i fer #amicspersempre. Una campanya enfocada en l’època de l’any que més baixen leshemodonacions, un 30%, i, per tant, més afectades es veuen les reserves de sang als hospitals catalans.

Per això mateix, des del passat mes de juliol i fins al pròxim divendres, 1 de setembre, el Banc de Sang i Teixits ha programat un total de 75 campanyes cada setmana, a banda de les sales de donacions de 17 hospitals catalans, per tal que tots aquells ciutadans que vulguin puguin donar, estiguin en el punt que estiguin del territori català.

L’objectiu del Banc de Sang és aconseguir 35.000 donacions de sang, que són les que garantirien les reserves de cadascun dels grups sanguinis. Tal com mostren les dades, les reserves de sang, actualment, estan així:

Estat de les reserves a dia 7 d’agost | Banc de Sang

!--akiadsense-->

Per tal de veure el calendari de donacions podeu entrar aquí. A Vacarisses, la marató serà el dia 13 d’agost, de deu del matí a dues de la tarda, a La Fàbrica. Cal dir que el Banc de Sang i de Teixits de Terrassa (Mútua Terrassa, plaça del Doctor Robert, 5) resta obert tot el mes d’agost en horari de dilluns a divendres laborables de 9 a 20 h. Només estarà tancat el dilluns 14 d’agost i el dimarts 15 d’agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa