MónTerrassa
Una egarenca, millor investigadora 2019 pel MIT Technology Review
  • CA
La investigadora de Terrassa Ester Caffarel
La investigadora de Terrassa Ester Caffarel | Innovators Under 35

!--akiadsense-->

L’egarenca Ester Caffarel-Salvador lidera un equip d’investigadors del Massachusetts Institute of Technology (MIT) amb l’objectiu de buscar una alternativa a les injeccions que diàriament s’han d’aplicar les persones que pateixen diabetis. La jove de Terrassa ha dissenyat unes píndoles capaces de subministrar insulina oralment, impedint procediments d’injecció invasiva i, per tant, millorant la qualitat de vida dels malalts.

Aquest treball li ha comportat haver estat inclosa en la llista de guanyadors dels premis Innovators Under 35 Europa del Technology Review de Massachusetts Institute of Technology (MIT). És a dir, Caffarel és considerada una de les investigadores europees de menys de 35 anys més prometadores del món. La llista conté una selecció dels 35 millors (entre un miler de candidats) investigadors i emprenedors destacats en projectes d’àmbit social i empresarial.

Emmanuelle Tognoli, professora associada al Center for Complex Systems and Brain Sciences at the Atlantic University of Florida (EUA) i membre del jurat dels Premis Innovators Under 35 Europa 2019, creu que “aquest micro-dispositiu per administrar medicaments té el potencial de revolucionar la cura dels malalts diabètics, i un cop s’aconsegueixi, serà el moment d’explorar les altres incomptables noves aplicacions que podria tenir”.

Ester Caffarel forma part de la llista dels 35 investigadors europeus amb més projecció internacional
Ester Caffarel forma part de la llista dels 35 investigadors europeus amb més projecció internacional | Innovators Under 35

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa