MónTerrassa
Premiats els millors treballs de recerca de batxillerat a Terrassa

Premiats els millors treballs de recerca de batxillerat a Terrassa. Aquest dimecres, dia 29 de març, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Joana Biarnés 2023, organitzats per l’Ajuntament de Terrassa, l’Ajuntament de Viladecavalls i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental II. L’acte va comptar amb les actuacions de l’alumnat de Batxillerat Escènic dels instituts Torre del Palau i Viladecavalls.

La convocatòria d’aquest concurs, enguany ha estat dividida en sis temàtiques (corresponents a temàtica local, temàtica social, temàtica humanística, temàtica artística i escènica, temàtica científica i temàtica tecnològica. Va adreçada a l’alumnat de 2n de batxillerat de Matadepera, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls. L’objectiu d’aquesta convocatòria és potenciar les activitats realitzades per l’alumnat de batxillerat dels centres de la nostra demarcació orientades a la investigació. Així com presentar i difondre aquests treballs.

Alhora, el certamen pretén facilitar als docents de més estratègies i recursos per motivar amb èxit les activitats que es desprenen dels currículums, que potencia la feina ben feta i que vol reconèixer el treball dels estudiants i contribuir a incentivar els hàbits que els permeten autoafirmar-se, per aconseguir cotes més altres d’excel·lència en el llarg camí de la seva formació.

Aquests premis es van crear com un homenatge a la figura de Joana Biarnés i Florensa, una terrassenca referent d’excel·lència i pionera en el seu camp professional del periodisme fotogràfic. Tot i que els premis de reconeixement als treballs de recerca ja tenen més de vint anys, el nou nom per Joana Biarnés va ser incorporat l’any 2021.

Llistat de premiats

Modalitat Local

Contaminació a la riera de Gaià, Viladecavalls

Roger Llobet Cadafalch i Isabel Vázquez Blázquez

Institut de Viladecavalls

Modalitat Artística-Escènica

Petit viatge per la terra mitjana

Àgueda Garcia Alejandre i Irina Garcia Alejandre

Institut Can Jofresa

Modalitat Humanística

Invasió! (o paraules de l’anglès en català)

Anna Martínez Villanueva

Institut de Viladecavalls

Modalitat Tecnològica

Disseny, construcció i anàlisi de muntanyes russes

Biel Viñas Artigas

Escola Sagrat Cor de Jesús

Modalitat Científica

Anàlisi i predicció de l’afectació de la processionària: Catalunya i terme municipal de Terrassa

Lluc Serrat Alemany

Institut Torre del Palau

Modalitat Social

Art i esquizofrènia: com es plasma la psicosi en un llenç?

Isabel Cruz Òdena

Escola Tecnos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa