MónTerrassa
Portes obertes per conèixer les escoles bressol municipals de Terrassa

Les onze escoles bressol municipals i les tres llars d’infants de la Generalitat de Catalunya a Terrassa faran al llarg del mes d’abril jornades de portes obertes per donar-se a conèixer a les famílies que tenen previst escolaritzar infants de zero a tres anys el curs vinent. El calendari previst és el següent:

– EBM Coloraines: 18 d’abril
– EBM Soleia: 18 d’abril
– EBM Espígol: 20 d’abril
– EBM Ginesta: 20 d’abril
– EBM Esquitx: 26 d’abril
– EBM Giravolt: 26 d’abril
– EBM Moisès: 26 d’abril
– EBM Vallparadís: 26 d’abril
– EBM Somriures: 26 d’abril
– EBM La Casona: 27 d’abril
– EBM Tabalet: 27 d’abril
– LLI Núria: 26 i 27 d’abril
– LLI Oreneta: 19 i 27 d’abril
– LLI Patufet: 19 i 21 d’abril

Les visites es faran en grups de 10 persones, amb un màxim de dues persones adultes per família. Les persones interessades s’han d’adreçar directament als respectius centres per inscriure-s’hi. Els telèfons i els horaris de visita de cada centre es poden consultar al web municipal clicant aquí. A la mateixa pàgina es poden veure els vídeos de cada escola i accedir a les respectives pàgines web per obtenir més informació.

Les preinscripcions, al maig

Enguany, el termini per fer la preinscripció a un centre públic de zero a tres anys a Terrassa anirà del 8 al 19 de maig. El tràmit s’ha de fer telemàticament, a través de la Seu Electrònica municipal. En aquesta mateixa pàgina es pot consultar la documentació necessària, el calendari del procés d’assignació de places i tota la informació relacionada. Un cop finalitzat el procés, la matrícula es farà presencialment als respectius centres durant el mes de juny.

Les Escoles Bressol Municipal compten amb un total de 65 aules, després que el curs passat es van ampliar amb tres grups d’I2 arran la gratuïtat de l’escolarització per a infants de dos anys i el consegüent augment de la demanda. Les llars d’infants de la Generalitat apleguen en conjunt 20 aules.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa