MónTerrassa
Neix el nou Centre d’atenció socioeducativa Les Arenes de Terrassa

Ja ha nascut el nou Centre d’atenció socioeducativa Les Arenes de Terrassa. Aquest dilluns, dia 27 de març, va tenir lloc la inauguració oficial d’aquest nou espai, gestionat per la Fundació Educativa Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte, que va aplegar famílies i veïns, va comptar amb la presència del director de l’entitat, Josep Rodríguez, i de la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Arenes, Sandra Castellano, a més del tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque.

El Centre Socioeducatiu Les Arenes s’ubica al local de l’associació veïnal i serà un espai que proporcionarà activitat diària al barri, en horari extraescolar. La voluntat es realitzar “una intervenció socioeducativa per a infants en el lleure”, i per això l’espai oferirà “un recurs educatiu i social que permeti prevenir i identificar situacions de vulnerabilitat i d’exclusió social”. 

Atenció a 40 infants i les seves famílies

Duque ha avançat que aquest projecte que ja comença atendrà, per ara, un total de 40 infants i les seves respectives famílies. El tinent d’alcalde ha recordat que es tracta d’una iniciativa nascuda arrel d’una demanda i reivindicació de la mateixa associació de veïns. Des de l’àrea de Serveis Socials es cobrirà el cost total del projecte, mentre que s’ha delegat la funció logística, de gestió diària i dels professionals que hi treballaran a la Fundació Educativa Terrassa. Es treballarà seguint les bases i criteris estipulats per la Generalitat, Diputació i els municipis, dins del conegut com el “model SIS” com a intervenció socioeducativa de qualitat.

“Vull agrair l’AV i la Fundació que hagin posat de la seva part tota la voluntat i flexibilitat per fer una cosa bonica al barri i a la ciutat. Això és el que necessitem. Unió, respecte i ganes de cuidar-nos”, ha subratllat Duque, que ha recordat que en aquesta legislatura també s’ha fet dues actuacions importants al mateix barri de Les Arenes, amb la creació d’un nou punt d’orientació social i amb el suport econòmic al nou local de l’esplai.

Inauguració del nou centre socioeducatiu de Les Arenes | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa