MónTerrassa
Un grup d’estudiants crea el I Torneig Solidari Vallparadís a Terrassa
  • CA

Un grup d’estudiants de Terrassa ha creat el I Torneig Solidari Vallparadís per recaptar diners per a la Fundació Busquets. Es tracta d’alumnes de segon de Producció Audiovisual i d’Espectacles del Centre Villar, a Barcelona. Com a projecte de final de grau van decidir que el millor seria realitzar un esdeveniment de caràcter benèfic i que alhora fos saludable i ajudés a la cohesió social i veïnal.

D’aquesta manera va néixer el Torneig Solidari Vallparadís, que tindrà lloc el pròxim 14 de maig a les pistes ubicades al carrer Salmerón, número 43, al barri de Vallparadís de Terrassa. Durant tot el dia s’han organitzar diverses competicions esportives així com lúdiques per aconseguir el màxim de participants i d’assistents. I és que tots els diners que es recaptin aniran a parar, “de manera íntegra”, a la Fundació Busquets.

Rifes i donació de menjar i roba

Per fer possible aquesta jornada compten amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Vallparadís i amb la mateixa Fundació Busquets. El torneig consistirà en competicions de futbol, ping-pong i futbolins. A més, hi haurà tallers i activitats per als més petits. S’acompanyarà amb servei de bar i amb una rifa amb grans premis. Serà gràcies a les inscripcions als torneigs i a les consumicions d’on es trauran els diners recaptats, i també amb els vals de la rifa que tindran diversos premis. D’altra banda, aquells que vulguin col·laborar també ho poden fer portant roba o menjar (especialment menjar per a nadons, llegums, arròs, galetes, i productes d’higiene com sabó d’afaitar, gels, xampús…) el dia del torneig.

La Fundació Busquets és una entitat dedicada a l’atenció i a l’acompanyament de menors, adults i familiars en situacions de vulnerabilitat, és un centre residencial d’acció educativa (CRAE). Està format per 4 llars mixtes independents però amb un projecte educatiu comú. No només fan aquest projecte, tenen menjador social, dutxes per persones sense llar, cobertura de les necessitats d’alimentació i roba per persones necessitades i moltes més accions per ajudar als més necessitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa