MónTerrassa
Torna la fira Terrassa Tria Futur en format totalment presencial

La fira d’orientació Terrassa Tria Futur torna enguany amb un format totalment presencial, després que totes les seves edicions s’hagin celebrat en format total o parcialment virtual. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 9 i 10 de març al Recinte Firal i, com cada any, hi haurà centres de formació postobligatòria que orientaran i aconsellaran a joves de centres educatius per escollir què volen estudiar o no en un futur pròxim.

Universitats, centres d’idiomes, Formació Professional hi seran presents per ajudar als joves a trobar quin és l’itinerari que més s’ajusta al seu perfil. Com a novetat, enguany el Recinte Firal s’estructurarà en tres espais principals on s’aplegaran centres educatius i empreses d’un mateix sector o cadena de valor: indústria, serveis i audiovisual. L’edició anterior, que va acollir 6.000 visitants, es va organitzar en dues àrees: una dedicada a centres i una altra a empreses.

També hi seran presents a la fira diferents serveis de l’Ajuntament, altres institucions i entitats relacionades amb la formació.

La Mostra d’Ensenyament, en tres llocs diferents de la ciutat també presencial

La Mostra d’Ensenyament, espai d’orientació i assessorament que s’adreça específicament a centres de secundària i entitats, tindrà lloc del 22 al 30 de març, emmarcada en el Terrassa Tria Futur. Des de la pàgina web informen que “s’ofereix informació sobre l’ensenyament regulat: cicles formatius, batxillerat, ensenyament universitari; i altres formacions i acreditacions (PFI, acreditacions de competències, etc.)”.

Enguany tornarà a desenvolupar-se en tres espais diferents de la ciutat, que seran els mateixos que l’any passat:

  • Centre Cívic Alcalde Morera (Districte 3)
  • Centre Cívic Francesc Macià (Districte 6)
  • Casal Cívic Francisca Redondo (Districte 4)

Des de l’Ajuntament informen que repeteixen aquest format per “facilitar els desplaçaments des dels centres participants” i, a més, va tenir una “bona acollida”. A la darrera edició, la mostra va aplegar més d’un miler d’estudiants de 22 centres de secundària i entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa