MónTerrassa
Torna la fira Terrassa Tria Futur en format totalment presencial
  • CA

La fira d’orientació Terrassa Tria Futur torna enguany amb un format totalment presencial, després que totes les seves edicions s’hagin celebrat en format total o parcialment virtual. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 9 i 10 de març al Recinte Firal i, com cada any, hi haurà centres de formació postobligatòria que orientaran i aconsellaran a joves de centres educatius per escollir què volen estudiar o no en un futur pròxim.

Universitats, centres d’idiomes, Formació Professional hi seran presents per ajudar als joves a trobar quin és l’itinerari que més s’ajusta al seu perfil. Com a novetat, enguany el Recinte Firal s’estructurarà en tres espais principals on s’aplegaran centres educatius i empreses d’un mateix sector o cadena de valor: indústria, serveis i audiovisual. L’edició anterior, que va acollir 6.000 visitants, es va organitzar en dues àrees: una dedicada a centres i una altra a empreses.

També hi seran presents a la fira diferents serveis de l’Ajuntament, altres institucions i entitats relacionades amb la formació.

La Mostra d’Ensenyament, en tres llocs diferents de la ciutat també presencial

La Mostra d’Ensenyament, espai d’orientació i assessorament que s’adreça específicament a centres de secundària i entitats, tindrà lloc del 22 al 30 de març, emmarcada en el Terrassa Tria Futur. Des de la pàgina web informen que “s’ofereix informació sobre l’ensenyament regulat: cicles formatius, batxillerat, ensenyament universitari; i altres formacions i acreditacions (PFI, acreditacions de competències, etc.)”.

Enguany tornarà a desenvolupar-se en tres espais diferents de la ciutat, que seran els mateixos que l’any passat:

  • Centre Cívic Alcalde Morera (Districte 3)
  • Centre Cívic Francesc Macià (Districte 6)
  • Casal Cívic Francisca Redondo (Districte 4)

Des de l’Ajuntament informen que repeteixen aquest format per “facilitar els desplaçaments des dels centres participants” i, a més, va tenir una “bona acollida”. A la darrera edició, la mostra va aplegar més d’un miler d’estudiants de 22 centres de secundària i entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa