MónTerrassa
Jornades de portes obertes als centres educatius de Terrassa
  • CA

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Terrassa. Amb la vista posada ja a la preinscripció de cara al curs vinent, centres d’educació infantil, primària i secundària es preparen per mostrar a les famílies i futurs estudiants quin és el seu projecte educatiu i com són les instal·lacions. El període s’inicia aquest 1 de febrer i s’allargarà fins al mes de març, moment en què començaran les preinscripcions.

Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha posat en funcionament una pàgina web (clica aquí) on es recull tot el calendari de portes obertes presencials, a més d’un llistat de centres públics i concertats de la ciutat, agrupats per les zones escolars. Hi ha també fitxes amb els enllaços als vídeos i webs de cada escola o institut, i les famílies poden fer la consulta directament als centres que els pertoquen segons el lloc de residència. El govern recorda que son els mateixos centres qui fixen les dades de les visites, seguint criteris propis. Per això, es demana a les famílies que s’adrecin al centre que vulguin conèixer.

Xerrades informatives per a famílies

Per ajudar a les famílies i informar-les amb detall sobre els passos a seguir en el procés de preinscripció i matriculació, des de l’Ajuntament s’han organitzat tres xerrades obertes a la ciutadania:

– 15/02 a les 15.30 h. Biblioteca Central de Terrassa (pg. de Les Lletres, 1)
– 21/02 a les 10 h. Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157)
– 24/02 a les 10 h. Centre Cívic Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1)

Del 6 al 20 de març serà el moment en què s’hagin de realitzar les preinscripcions en el cas d’educació infantil i primària, mentre que a secundària, el termini és del 8 al 20 de març. L’Ajuntament informa que actualment està pendent de la resolució de la Generalitat de Catalunya per determinar quins seran els criteris de baremació. En funció d’això, també es marcarà el calendari d’adjudicació i la matrícula.

Per ara, hi ha un web específic de preinscripcions on les famílies poden trobar la informació dels centres educatius, zones escolar, documentació necessària a presentar, actuals criteris de baremació i preguntes freqüents, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa