MónTerrassa
Es busquen 15 joves de Terrassa que vulguin formar-se en videojocs
  • CA

Quinze joves de Terrassa participaran en un ‘bootcamp’ per crear videojocs. El InVideoganes Bootcamp Terrassa és una iniciativa impulsada des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, i que compta amb la col·laboració de la Fundació Educativa Can Palet/Ca n’Anglada. S’iniciarà el pròxim més de gener i està previst que s’allargui fins al juliol. Va orientat a joves d’entre 18 i 29 anys, i els requisits és que no estiguin actualment ni treballant ni estudiant.

Es tracta d’un programa intensiu i inclusiu que busca formar en el desenvolupament de videojocs i realitat virtual vinculats en els àmbits de l’educació, formació i salut. Així l’objectiu és oferir competències transversals als participants per obrir-los la porta al mercat laboral, i de l’altra, visibilitzar i posicionar el sector audiovisual a la nostra ciutat amb més força.

Sessions informatives i inscripcions

Les inscripcions del ‘bootcamp’ no estan pas tancades. Per això, des del servei s’organitzaran quatre sessions informatives obertes a la ciutadania. Foment de Terrassa acollirà tres de les sessions, el 16 de desembre, de 12 h a 14 h, a l’aula 5; i els dies 12 i 16 de gener, de 10 h a 12 h, a la sala d’actes. La darrera de les sessions informatives es durà a terme el dia 16 de gener, de 17 h a 19 h, a La Baumann.

Per a participar en el programa caldrà inscriure’s prèviament a través del web. El formulari estarà obert fins el proper 17 de gener de 2023, quan es procedirà a la selecció de candidatures, que seran anunciades el dia 20. El bootcamp s’iniciarà el 23 de gener i la seva finalització està prevista per al 14 de juliol de 2023, un cop els projectes estiguin completats i puguin ser presentats públicament.

Segons informa el Servei d’Innovació en un comunicat, el curs és de 850 hores, les quals es distribuiran en formació, monitoratge i activitats de networking. Dins de l’apartat formatiu es parlarà sobre la indústria del videojoc, realitat virtual i metavers; del modelatge 3D; la plataforma de disseny en temps real Unity 3D; el disseny de nivells i workflow; i la realitat virtual. A més, es potenciarà l’aprenentatge transversal a través de l’acompanyament personalitzat, tant a nivell d’equip com individual, per tal d’ajudar les persones participants a desenvolupar les habilitats personals i professionals que els permetin emprendre projectes innovadors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cèlia a desembre 03, 2022 | 11:15
    Cèlia desembre 03, 2022 | 11:15
    "Es busquen", o "es busca"? Tal com jo ho vaig estudiar, "es busquen" correspondria a que es busquen entre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa