MónTerrassa
Alumnes de l’escola Lanaspa reclamen més parcs infantils al barri

Alumnes de l’escola Lanaspa Giralt de Terrassa han fet arribar a Món Terrassa un escrit per reclamar a l’Ajuntament de Terrassa que atengui les necessitats d’esbarjo i lleure dels més menuts. Així mateix, demanen al govern que també els arreglin el pati de l’escola per convertir-lo en un espai obert a tothom.

Volem una ciutat més verda i encarada als infants

Bon dia, som la classe de primer de l’escola Lanaspa Giralt. Escrivim a Món Terrassa perquè volem fer una queixa a la ciutat.

Un dia vam sortir a passejar pel barri del Centre, per observar que hi tenim, vam veure molts comerços, cotxes, persones, edificis però vam veure que quasi no hi havia coses pels més petits, però sobretot vam trobar a faltar parcs infantils pels nens i per les nenes més grans de 6 anys.

Ens agradaria denunciar aquest fet i que l’Ajuntament hi posi remei, ens faci més parcs innovadors al Centre per jugar nosaltres. I també que ens arreglin el nostre pati de l’escola, ja que tot és de ciment i volem més natura. El volem arreglat perquè el puguin obrir els caps de setmana a tothom de la ciutat i així guanyar un parc infantil.

Al costat de la nostra escola hi ha un parc infantil però és molt petit, sempre està brut i el terra ple de burilles. A més a més, està situat en un lloc que a l’estiu no s’hi pot estar perquè crema molt. Volem una solució, volem llocs per jugar i divertir-nos quan sortim de l’escola. Volem una ciutat més verda i més encarada als infants que no podem fer res ja que les places ja no són pels nens i per a les nenes sinó per als adults, i això no pot ser.

Esperem que l’Ajuntament hi posi remei!

La classe del Cos Humà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa