MónTerrassa
Eco-Equip de Terrassa rep el Premi Pajarita Azul
  • CA
Recollida del guardó Pajarita Azul d’Eco-Equip | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través d’Eco-Equip, S.A., l’empresa municipal que gestiona el servei de recollida de residus a Terrassa, ha rebut aquest dijous un dels reconeixements Pajaritas Azules per l’excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró en la segona edició dels premis de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL).

Ha recollit el guardó el gerent d’Eco-Equip, Josep Miquel Colomer, en un acte celebrat a Madrid, presidit per María García, secretaria d’Estat de Medi Ambient. Pajaritas Azules és un programa anual d’assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en recollida selectiva per al reciclatge de paper i cartró, enfocada a la millora contínua.

L’avaluació es basa en 21 indicadors, que es valoren segons els barems establerts i analitzen tots els aspectes relacionats amb la recollida del contenidor blau i recollides complementàries, les campanyes i accions d’informació i conscienciació ciutadana, els aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió i els resultats i traçabilitat fins al reciclatge final. Terrassa repeteix guardó en la segona edició d’aquests premis, ja va rebre una altra Pajarita Azul l’any 2017. En total, han estat 36 les entitats locals, de 13 comunitats autònomes, les premiades en reconeixement per l’excel·lència de la seva gestió.

Treballadors d’Eco-Equip al carrer Vallparadís | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa