MónTerrassa
Una dotzena de gossos enverinats al barri de Can Jofresa de Terrassa
  • CA

Fins a onze gossos han estat enverinats en menys d’un dia en un mateixa zona de Terrassa. Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de Benestar Animal, Noel Duque, a través de les xarxes socials, que ha demanat als propietaris estar molt atents si treuen a passejar les mascotes als vorals de l’escola Pau Vila, al barri de Can Jofresa i tocant a Can Palet.

Duque manifesta que s’han activat els serveis de protecció de Salut i la Policia Municipal de Terrassa, amb coordinació amb Benestar Animal, no només per detectar amb què s’han pogut enverinar sinó també per atrapar el/s presumpte/s autor/s. “Aquests actes són un delicte horrible i necessitem la col·laboració ciutadana per aturar-los i castigar-los“, ha subratllat.

D’aquesta manera, tots aquells que puguin aportar qualsevol informació al respecte poden fer-ho a través d’aquestes vies:

– Policia al telèfon 93 780 55 55

– Protecció de la salut: [email protected]

– Benestar Animal: [email protected]

“Per desgràcia hi ha ments que no estan sanes i necessiten el dolor dels altres. Tan de bo puguem aturar aquesta barbaritat i també detenir qui l’està causant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa