MónTerrassa
Dosi de reforç de la vacuna contra la covid per als majors de 60 anys

Sánchez anuncia una dosi de reforç de la vacuna contra la covid per als majors de 60 anys i personal sanitari. El president espanyol assegura que l’Estat està millor que fa un any per afrontar qualsevol repunt del nombre de casos, informa ACN. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres que la Ponència de Vacunes ha aprovat vacunar amb una tercera dosi o dosi de reforç les persones més grans de 60 anys i el personal sanitari i sociosanitari. Segons el president espanyol, l’Estat manté d’aquesta manera una estratègia de vacunació que l’ha situat al capdavant dels països amb un percentatge de ciutadans vacunats més alt, i amb una incidència acumulada i nombre de casos inferior a altres països d’Europa.

“Estem millor que fa un any per abordar qualsevol repunt de la covid”, ha dit, però “hem de continuar amb la vacunació sense pausa, amb prudència i responsabilitat”.
El president espanyol ha fet l’anunci durant la roda de premsa conjunta que ha ofert a Turquia amb el primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, on també ha estat preguntat per les dades del baròmetre de novembre del CIS. “Tot i que les resultats són positius per al bloc progressista, és una enquesta, i nosaltres estem a governar per tirar endavant el país i fer-ho amb una recuperació tan justa com sigui possible”, ha dit.

Pel que fa al paper de la CEOE en les negociacions amb l’executiu després de la negativa de la patronal a signar l’acord per al futur de les pensions, Sánchez ha recordat que al llarg d’aquests mesos de pandèmia el seu govern ha demostrat “una absoluta disponibilitat per arribar a acords al marc del diàleg social”. “Hem arribat a 12 acords amb els agents socials”, ha dit, i “l’actitud del govern en la reforma del mercat laboral és el màxim diàleg i el major dels consensos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa