MónTerrassa
Dos instituts de Terrassa, seleccionats per als premis Retotech
  • CA
L’objectiu de la iniciativa és fomentar les vocacions en els àmbits científics i tecnològics entre els més joves
L’objectiu de la iniciativa és fomentar les vocacions en els àmbits científics i tecnològics entre els més joves | Gencat

!--akiadsense-->

El Departament d’Educació i la Fundació Endesa han fet públics els noms dels 30 instituts catalans seleccionats per participar als Premis Retotech. RetoTech és un projecte de programació totalment gratuït que facilita als centres participants la formació i el material necessari (kit de robòtica i impressora 3D) per dur a terme un repte tecnològic a l’aula. En la convocatòria s’anunciaven 20 places disponibles, però finalment, han estat 30 els centres escollits a causa de l’alt grau de participació i interès que ha generat entre la comunitat educativa. Al Vallès Occidental, s’han seleccionat dos centres per participar-hi, tots dos són de Terrassa. Es tracta de l’Ins Terrassa i de l’Ins Jaume Cabré.

El programa planteja un repte al personal docent i als estudiants dels centres educatius participants per tal que desenvolupin iniciatives tecnològiques innovadores encaminades a resoldre necessitats reals del seu entorn escolar o social. Des del llançament de RetoTech l’any 2015, hi han participat gairebé 20.000 alumnes. Enguany, s’han acabat cobrint un total de 262 places entre els centres d’Andalusia, Aragó, Balears, Catalunya, Extremadura i la Comunitat de Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa