MónTerrassa
Donar sang a Terrassa té un nou incentiu: aprendre anglès gratis
  • CA

Aquest mes de setembre, el Banc de Sang i Teixits de Terrassa ha engegat una nova campanya de col·laboració, en aquesta ocasió amb SALT idiomes de Terrassa. La campanya consisteix en què tots els donants que vinguin entre el 3 i el 28 de setembre entraran en el sorteig d’un curs d’anglès, gentilesa de l’acadèmia.

Banc de Sang està passant un estiu dificultós ja que a més de l’habitual davallada de donacions relatives a l’època de vacances, i a més cal afegir-hi que aquest agost hem tingut l’onada de calor, que les va fer minvar encara més. Aquest fet va posar en risc les reserves, sobretot de plaquetes, les quals tenen una caducitat de només 5 dies. Així doncs, malgrat la bona resposta per part de la ciutadania a la crida a donar sang per abastar les necessitats dels hospitals, s’ha tancat el mes d’agost sense arribar a l’objectiu de 35.000 donacions.

Ara cal recuperar-se i mantenir les reserves augmentant les donacions, per això Banc de Sang Terrassa i SALT Idiomes realitzen aquesta campanya. D’aquesta manera volen “impulsar la donació del mes de setembre amb un incentiu escaient per l’etapa en què entrem d’inici de l’any lectiu i de tornada a la rutina laboral”. En edicions anteriors van comptar amb la participació d’uns 700 donants, enguany esperen superar-los i arribar als 800.

Aquesta campanya, junt amb les més de 200 que estan programades a Catalunya durant el mes de setembre, han de servir per situar les reserves en un nivell òptim entre 10 i 12 dies. En aquests moments hi ha reserves dels grups A- i O- per a només 3 dies.

Banc de Sang i Salt idiomes col·laboren en la campanya de setembre | BST

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa