MónTerrassa
Donar sang per Nadal a Terrassa té premi
  • CA

El Banc de Sang i Teixits Mútua Terrassa ha activat la campanya de donacions de sang de Nadal per tal que durant les festes no hi hagi cap problema per atendre les necessitats dels pacients ingressats en clíniques i hospitals. Es calcula que les donacions baixen al voltant del 25% durant les festes, i per tal d’evitar-ho, han programat diferents accions -amb premi inclòs- per atreure els ciutadans a que vinguin a donar sang.

Cada donant de sang podrà visitar ‘Els Llums de Sant Pau’

Per una banda, tothom qui doni sang o plasma el dijous 15 de desembre podrà emportar-se una entrada per visitar “Els Llums de Sant Pau”, una experiència immersiva amb més de 20 instal·lacions artístiques lluminoses. Es tracta d’una col·laboració de Proactiv Entertainment, empresa impulsora de l’espectacle de llums, i la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La Llumineta del Donant

Per altra banda, el Banc de Sang de Terrassa compta un any més amb la Llumineta del Donant, on hi pot participar tothom que doni sang, plasma, plaquetes o llet materna. El premi és una panera de Nadal, amb productes del Mercat de la Independència, Els Xixonencs, El Celler del Cava, El Forn del Progrés i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental. La persona guanyadora se sabrà el 22 de desembre: Serà qui hagi triat el número coincidint amb les últimes 3 xifres del Sorteig de la Loteria de Nadal.

“Avui hi ha sang per a les necessitats dels 6 propers dies, un nivell que es considera per sota de l’òptim, l’ideal seria tenir-ne per 8-10 dies”, exposen des del BST. Per això la donació sempre és imprescindible.

Horaris per donar sang durant el Nadal

Els dissabtes 24 i 31 de desembre el servei romandrà tancat i el dijous 5 de gener l’horari serà de 9h a 14h. La resta de dies l’horari serà l’habitual, de dilluns a divendres laborables de 9h a 20h i dissabtes de 9h a 14:30h. Recomanem demanar cita prèvia en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa