MónTerrassa
La cinquena notícia més llegida de l’any 2019 a Món Terrassa
  • CA
Beth Pérez, la nena de 4 anys amb leucèmia
Beth Pérez, la nena de 4 anys amb leucèmia | @todosconbeth

!--akiadsense-->

PUBLICADA EL 29 DE JULIOL

La Carme i en Raúl són una parella de Terrassa que ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per tal de trobar una persona que sigui compatible amb la seva filla, la Beth, de quatre anys. A la nena li van diagnosticar leucèmia el desembre de 2017. La mala notícia és que després de dos anys de lluita i a punt de finalitzar el tractament ha recaigut, el que fa més urgent un trasplantament de medul·la. Per aquest motiu, els pares han utilitzat tots els mitjans possibles per fer-ne ressò.

La petició d’ajuda l’han fet arribar també a través d’una carta a la seva escola, el Karmel de Terrassa, on han estat molts els pares que s’han acostat a MútuaTerrassa per tal d’intentar ajudar. “Demanem que si esteu llegint això us acosteu a Mútua o a qualsevol hospital que sigui referent en donació de medul·la per fer-vos donants”. La parella també aconsella visitar el web de la Fundació Josep Carreras per tenir més informació sobre el procés de donació i la seva importància.

El regidor Noel Duque ha estat una de les persones que també ha decidit utilitzar les seves xarxes per convidar als egarencs a acostar-se al Banc de Sang i Teixits de MútuaTerrassa per tal de fer-se la prova (una extracció de sang) per si s’és comptabile amb la Beth. Ell, anuncia, ho farà aquest dimarts, a les 18h, i demana als seus amics, companys i coneguts (menors de 40 anys) que facin el mateix. L’horari del Banc de Sang i Teixits de MútuaTerrassa és de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa