MónTerrassa
Una dona es perd amb el seu gos a La Mola
  • CA

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a primera hora de la tarda en la recerca d’una dona de 53 anys que s’havia perdut mentre pujava la Mola amb el seu gos. Va ser la mateixa dona que va alertar els Bombers a les 15.30h, informant que s’havia desorientat i no trobava cap camí de retorn. Immediatament es van activar una dotació terrestre i l’helicòpter del servei, en què hi anaven efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). La dona s’havia perdut en una zona amb molta vegetació, però a requeriment dels Bombers va poder enviar la seva ubicació a través d’un servei de missatgeria. Amb aquesta informació, els Bombers la van localitzar sana i estàlvia i la van poder evacuar en helicòpter fins a Can Pobla. Un membre del GRAE va baixar a peu amb el gos, també il·lès.

Recerca d’un home de 84 anys perdut a Granollers

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 23.31h d’ahir en la recerca d’un home de 84 anys que havia sortit a passejar als volts del riu Congost, a Granollers. Aquesta passada nit s’ha treballat conjuntament amb Mossos d’Esquadra, amb un parell de dotacions. S’ha pentinat el passeig paral·lel del riu, les pistes d’atletisme i un parc annex. La recerca s’ha aturat a les 04.30h, però s’ha reprès a primera hora d’aquest matí. En aquests moments, els Bombers de la Generalitat hi som amb 3 dotacions terrestres i un helicòpter, que ressegueix la llera del Congost fins a la seva desembocadura.

Incendi de dues tractores i una furgoneta a Igualada

L’avís d’aquest servei va entrar a les 20.58h. S’informava d’un incendi que afectava dues tractores de camió i una furgoneta, cremant dins el recinte d’una empresa de logística ubicada al carrer d’Alemanya (polígon industrial Les Comes), a Igualada. Els Bombers van activar 4 dotacions terrestres, que van extingir el foc a les 21.30h.Cap persona no va resultar ferida com a conseqüència d’aquest incendi, les causes del qual no s’han determinat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa