MónTerrassa
Dollar i Conan, dos gossos maltractats que busquen una nova llar
  • CA

En Conan i en Dollar són dos gossos, germans de dos anys d’edat, que van arribar al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa després de ser rescatats d’una casa on van patir maltractaments i abandonament. Malgrat la mala experiència que van viure, això no els ha tret les ganes de continuar endavant ni han perdut l’estima cap als humans. Des de l’agost de 2021 comparteixen una de les gàbies de la protectora, ja que per ara ningú s’ha fixat amb ells i no han aconseguit una segona oportunitat. Des dels voluntaris han fet una crida a les xarxes socials per tal de trobar-los una nova llar. Es poden adoptar -o endur-se’l de manera temporal com a família d’acollida-conjuntament però també se’ls busca una sortida de manera individual.

Per una banda, hi ha en Dollar. És ell qui ho està passant més malament dels dos. “Necessita sortir del CAAD al més aviat possible. És un gos insegur i dependent, que li encanta sentir-se acompanyat pels voluntaris, jugar i sortir a passejar amb ells. És molt afectuós amb les persones”, expliquen. Se li busca una família que “tingui paciència, que entengui el seu passat i les seves inseguretats”, i per això es demana que se li ofereixi “tranquil·litat i estabilitat”, per ajudar-lo poc a poc a confinar amb ell mateix i amb la resta. Des del Centre recorden que es necessita llicència PPP per adoptar-lo.

Unes fotos d’en Dollar:

Per l’altra, compartint gàbia, hi ha el seu germà Conan. És un gos jove i amb molta energia, que li encanta poder ser fora, passejant. Li agrada rebre l’atenció dels voluntaris i és afectuós. Té tanta energia que quan s’entra a la seva gàbia se sobreexcita però “sabem per experiència que això, en una llar, desapareix. Només necessita activitat i dedicació per aconseguir-ho”. Per això, des dels voluntaris demanen una família que “tingui ganes de retornar-li tot el temps perdut. Ha tingut un passat complicat i necessita saber què és una llar i dormir per primer cop a la seva vida en un llitet tou o en un sofà, calentó i acompanyat de carícies i estimació”. També es necessita llicència PPP per adoptar-lo.

I unes fotos per conèixer en Conan:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa