MónTerrassa
Dol a la Policia Municipal de Terrassa per la mort de Modesto Fornieles

La Policia Municipal de Terrassa es troba de dol per la mort de Modesto Fornieles Ruiz. L’agent del cos de seguretat local va traspassar a l’edat de 62 anys. “Avui estem de dol perquè ens ha deixat el Modesto, agent de la Unitat de Motoristes amb 36 anys de servei a les seves esquenes. Persona entranyable, admirada i respectada per tots nosaltres. Descansa en pau agent 103”, han comunicat des del perfil oficial de Twitter de la Policia Municipal.

Condol de l’alcalde i el sindicat

També l’alcalde Jordi Ballart ha dedicat unes paraules a les xarxes socials a Fornieles, “Ens ha deixat el Modesto, agent durant 36 anys de la Policia Municipal, implicat en moltes iniciatives solidàries i molt apreciat pels seus companys i companyes. El meu condol als agents, a la família i a les persones properes. Descansi en pau”.

I ho ha acompanyat amb una fotografia molt simpàtica i solidària de Modesto:

May be an image of 2 persones, people standing i text

El sindicat majoritari de la Policia Municipal, el SPL-CME tampoc s’ha volgut oblidar de Modesto, i ha transmès el seu condol a la família. “Avui ens ha deixat Modesto, un dels millors companys que hem tingut. Ens ha ensenyat moltíssim a tots nosaltres, tant a nivell policial com a nivell personal. Et trobarem molt a faltar. Sempre et recordarem amb un somriure i cavalcant sobre rodes. DEP. T’estimem”.

La mort del terrassenc ha estat un cop dur per a la Policia Municipal, que es troba en plena reorganització -amb nous càrrecs i la unitat de proximitat en marxa- i amb l’entrada de desenes d’agents nous -amb especial atenció a les dones- que ampliaran la plantilla en els pròxims mesos. Una veu experimentada en una de les unitats més visibles de la ciutat que hauria fet molta falta i que hauria ajudat als més joves a integrar-se dins del cos.

Nou comentari

Comparteix