MónTerrassa
Dol a la Policia Municipal egarenca per la mort de Modesto Fornieles
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa es troba de dol per la mort de Modesto Fornieles Ruiz. L’agent del cos de seguretat local va traspassar a l’edat de 62 anys. “Avui estem de dol perquè ens ha deixat el Modesto, agent de la Unitat de Motoristes amb 36 anys de servei a les seves esquenes. Persona entranyable, admirada i respectada per tots nosaltres. Descansa en pau agent 103”, han comunicat des del perfil oficial de Twitter de la Policia Municipal.

Condol de l’alcalde i el sindicat

També l’alcalde Jordi Ballart ha dedicat unes paraules a les xarxes socials a Fornieles, “Ens ha deixat el Modesto, agent durant 36 anys de la Policia Municipal, implicat en moltes iniciatives solidàries i molt apreciat pels seus companys i companyes. El meu condol als agents, a la família i a les persones properes. Descansi en pau”.

I ho ha acompanyat amb una fotografia molt simpàtica i solidària de Modesto:

May be an image of 2 persones, people standing i text

El sindicat majoritari de la Policia Municipal, el SPL-CME tampoc s’ha volgut oblidar de Modesto, i ha transmès el seu condol a la família. “Avui ens ha deixat Modesto, un dels millors companys que hem tingut. Ens ha ensenyat moltíssim a tots nosaltres, tant a nivell policial com a nivell personal. Et trobarem molt a faltar. Sempre et recordarem amb un somriure i cavalcant sobre rodes. DEP. T’estimem”.

La mort del terrassenc ha estat un cop dur per a la Policia Municipal, que es troba en plena reorganització -amb nous càrrecs i la unitat de proximitat en marxa- i amb l’entrada de desenes d’agents nous -amb especial atenció a les dones- que ampliaran la plantilla en els pròxims mesos. Una veu experimentada en una de les unitats més visibles de la ciutat que hauria fet molta falta i que hauria ajudat als més joves a integrar-se dins del cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa