MónTerrassa
Per saber-ho tot del districte 6 de Terrassa, una nova eina per tothom

Aquest setembre comença al districte 6 de Terrassa un nou projecte d’acció comunitària: el ‘’Punt de suport D6’’. La iniciativa neix de la necessitat de donar més visibilitat a les entitats del districte, i que la ciutadania conegui els recursos disponibles al seu entorn més proper. A partir del 20 de setembre hi haurà un punt d’informació itinerant als barris: Ègara, Sant Pere Nord, Can Tusell, Sant Llorenç i les Arenes- Grípia – Can Montllor, on es guiarà i es facilitarà informació dels recursos disponibles al districte i a la ciutat.

Dilluns: Sant LLorenç – Local AVV: 10 a 13h
Dimarts: Egara – Esplai Diari: 10-12h i de 19 a 20h
Dimecres: Can Tusell–Casal cívic: 10 – 13h
Dijous: Les Arenes -Centre Juvenil: 10:30- 12h Local AVV 18:30- 20h
Divendres: St Pere Nord-Centre Cívic 10-12h-19-20h

Si ets una persona que vols fer esport, que t’agraden els animals o que necessites ajuda per fer tràmits telemàtics, i no saps on anar, aquí podràs rebre l’orientació necessària per satisfer els teus dubtes. El servei és totalment gratuït i està obert a tothom. A més a més, a la pàgina web (https://xarxad6.org/ ) pots trobar un recull actualitzat de totes les entitats del districte 6 i les activitats que realitzen, i com participar-hi, ja sigui fent voluntariat o de manera directa a les activitats.

El projecte finalitzarà al desembre 2021 i està organitzat per l’Esplai La Fàbrica, Colla Jove de Sant Llorenç, l’Esplai Diari Ègara, les associacions de veïns d’Ègara, Sant Pere Nord, Les Arenas i Can Tusell, el Cap Nord, l’AFA de l’escola Font de l’Alba, Associació niños desaparecidos en la riuada del 62 i l’escola Sant Llorenç del munt. A més, de moment, participen més de 50 entitats del districte.

Si vols conèixer les entitats i les activitats que es fan al districte 6, pots seguir-los a instagram i facebook: @xarxad6. A més, al web de Xarxad6 podràs trobar totes les entitats que hi ha.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa