L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza demà i demà passat dues activitats sobre antiracisme i feminisme islàmic, coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita contra la Islamofòbia (12 de desembre). Les activitats formen part de la programació de Districte Jove.

Dijous, 12 de desembre, hi haurà un taller de teatre participatiu sobre racisme a càrrec del grup de teatre Èstereo-Rum’s, al Casal Cívic de Sant Pere. En aquest taller participaran joves dels diferents espais joves de la ciutat (amb inscripció prèvia).

Divendres 13, dins del programa Divendres Liles (espai de trobada, formació i reflexió al voltant de qüestions relatives als feminismes i el gènere) de l’espai jove de la Casa Baumann es farà una dinàmica i debat per xerrar sobre gènere, islam i feminismes amb la participació de diverses joves del projecte.

Districte Jove és un projecte d’intervenció socioeducativa que ofereix un programa d’acció social i acompanyament socioeducatiu per a adolescents i joves entre 12 i 25 anys, treballant aspectes com la capacitat crítica, la participació i el reconeixement social del jovent, així com la transmissió de valors positius de ciutadania i de compromís social.

Nou comentari