MónTerrassa
Districte Jove engega una programació especial d’estiu
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Districte Jove del Servei de Joventut, proposa una programació d’oci alternatiu durant les setmanes d’estiu, adaptada a les demandes i necessitats dels i les joves de la ciutat d’entre 12 i 25 anys. Des de finals de juny i fins el 23 de juliol es capgira la programació anual de cada espai juvenil per oferir una diversitat de propostes i activitats a cada districte i també perquè els i les participants puguin conèixer i relacionar-se amb joves d’altres districtes. El disseny del programa és fruit d’un procés en què educadors i educadores de Districte Jove han buscat la participació dels usuaris i usuàries habituals del servei durant el curs.

Cada territori acollirà una programació pròpia amb activitats de lleure, esportives i culturals, diferents segons l’equipament juvenil. A més, hi haurà activitats comunes a tots els espais juvenils com sortides a la piscina, gimcanes d’aigua i cinema a la fresca. Els dimecres s’oferiran sortides i excursions dins i fora de la ciutat, com ara una activitat de descoberta musical al parc de Vallparadís, una sortida a la platja de Castelldefels i una excursió al Montcau i la cova Simanya.

També es faran activitats especials dins el marc de la Festa Major de Terrassa, com el ja tradicional torneig de jocs de taula, el divendres 28 de juny a la plaça de les Teixidores, i el joc de rol cooperatiu Ègara Nit Clans, el dimarts 2 de juliol a les 19 hores, que també s’iniciarà a la plaça de les Teixidores. El punt final de les activitats de l’estiu de Districte Jove seran les colònies, que es faran el 22 i 23 de Juliol a la casa El Xaloc, al poble de Calders. Les colònies són subvencionades per l’Ajuntament i es preveu que hi puguin assistir un centenar de joves que durant l’any han participat a les activitats del Districte Jove. Els i les joves que vulguin participar-hi durant l’estiu, només cal que s’adrecin a qualsevol dels espais juvenils del projecte i parlin amb l’equip educatiu.

Districte Jove és un programa d’intervenció i acompanyament socioeducatiu en el temps de lleure, adreçat a joves i adolescents de Terrassa d’entre 12 i 25 anys. El projecte es desenvolupa habitualment a quatre Espais Joves ubicats a diferents barris de la ciutat (La Maurina, Sant Llorenç, Ca n’Anglada i Centre), tot i que també es porten a terme activitats a Centres Cívics, escoles, poliesportius, places, etc. Les activitats que s’hi realitzen són gratuïtes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa