MónTerrassa
Districte Jove, 20 anys d’intervenció socioeducativa amb jovent
  • CA

El projecte municipal Districte Jove, un programa d’acció social i acompanyament socioeducatiu en el temps de lleure adreçat, principalment, a adolescents i joves entre 12 i 25 anys, arriba enguany als 20 anys en funcionament. Per a celebrar-ho, el servei de Joventut i Lleure Infantil de l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat diferents activitats.

El 7 de novembre tindrà lloc una jornada de formació per a professionals sobre acompanyament educatiu a joves, amb la participació de referents en aquest àmbit provinents de diferents ciutats de Catalunya. L’objectiu de la jornada és aprofundir en les metodologies sobre l’acompanyament educatiu amb joves, intercanviant i compartint amb altres professionals d’altres territoris en aquest àmbit.

Al llarg del curs, la programació de Districte Jove inclourà diverses activitats especials en commemoració dels 20 anys, com ara un joc de rol en viu el 15 de desembre, que donarà continuitat a l’exitosa sessió de la passada Festa Major; una sortida a la neu el 3 de febrer, una jornada de graffiti i art urbà al març, o un festival obert a la participació col·lectiva juvenil el 4 de maig. També hi haurà tornejos esportius al setembre i altres activitats especials encara per determinar, perquè s’estan preparant amb la participació directa de les persones usuàries de Districte Jove.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa