MónTerrassa
Dircomfidencial destaca que Món Terrassa trenca l’hegemonia històrica
  • CA

El mitjà de referència dels dircoms de Madrid (Dircomfidencial) destaca que Món Terrassa ha trencat una hegemonia històrica a la capital egarenca. El confidencial dels directores de Màrqueting i Comunicació posa sobre la taula de les xifres auditades per OJD per destacar el mitjà digital que acaba de fer cinc anys. I que ho celebrarà amb una gran festa a la plaça Vella el dissabte 13 de novembre, amb un gran espectacle de 10 del matí a dues de la tarda amb la participació de grups de cultura popular i tradicional catalana i andalusa, rapers i un grafit gegant que es farà “in situ” en una gran lona de set per dos metres. Dircomfidencial recorda les dades d’audiència d’octubre: Món Terrassa va assolir els 200.000 navegadors únics (equivalent a lectors en els mitjans de paper), per 108.000 Diari de Terrassa.

El mitjà de referència dels dircoms remarca que ja és un fet que, sobretot a Catalunya, les noves empreses digitals siguin la referència i s’imposin en els àmbits locals i de proximitat. Dircomfidencial rebla que ara per ara Món Terrassa és el cas més cridaner. I que cinc anys han estat prou per prendre l’hegemonia al DDT. “Lideratge territorial, una dimensió empresarial proporcionada i els nous formats digitals a l’àmbit publicitari han fet possible que Món Terrassa hagi superat les enormes dificultats que ha causat la pandèmia en l’àmbit dels mitjans de comunicació.

Dircomfidencial recorda que Món Terrassa forma part del grup El Món, “un dels grups amb més capacitat d’expansió de Catalunya”, “amb una vocació vertical i territorial molt segmentada” amb capçaleres que són referència en els seus àmbits com El MónVadeviBalears VadeviVadegustMón PlanetaMón EsportTot BarcelonaMón Terrassa, a les que cal afegir les associades iSabadellCatorze i El Cinèfil. Sense oblidar l’organització dels Premis Vinari, els més importants en el sector del vi català. El grup El Món té la seva seu al rovell de l’ou de Terrassa, la plaça Vella, 10, tercer pis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa