MónTerrassa
Diplomes per als alumnes del curs per a persones nouvingudes
  • CA
Lliurament de diplomes als nouvinguts
Lliurament de diplomes als nouvinguts | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de Ciutadania, Teresa Ciurana, ha lliurat aquest dijous els diplomes a l’alumnat de la darrera edició del mòdul formatiu “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic”, que l’Ajuntament de Terrassa imparteix a les persones nouvingudes a la ciutat per tal de facilitar la seva integració.

En el mateix acte, la regidora ha repartit els primeres exemplars de la Guia d’acollida de Terrassa, una nova publicació de l’Ajuntament que recull informació pràctica i útil sobre els principals recursos d’acollida per a persones que han arribat recentment a la ciutat. La publicació recull informació sobre els serveis i recursos públics de què disposen les persones nouvingudes, tant municipals com d’altres administracions; així com informació pràctica per poder fer els tràmits més comuns.

La guia l’ha dissenyat Khouriya el Ghabri, una dissenyadora terrassenca d’origen marroquí que, quan va arribar a la ciutat, també va fer el curs de primera acollida. La publicació s’ha editat en quatre versions diferents, totes bilingües: català/castellà, català/anglès, català/àrab i català/francès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa