Dinosaurs Tour, el parc juràssic més impactant, arriba a Terrassa

L'exposició itinerant més gran sobre els dinosaures arriba el 24 d'abril

La més gran exposició itinerant de dinosaures animatrònics torna a Terrassa el pròxim 24 d’abril. Ho farà sota una gran carpa instal·lada al costat del centre comercial Parc Vallès, i l’exhibició es podrà gaudir fins al 2 de maig. Aquesta mostra internacional que ha recorregut més d’una desena de països europeus comptarà amb una trentena de peces inèdites a grandària real i animatròniques, que simulen l’aspecte i el comportament dels dinosaures. “Els visitants podran veure els últims avanços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren”, exclama Norman Tesser, Comissari de l’exposició. “És en un autèntic Parc Juràsic”, afegeix Tesser.

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, Espinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a grandària real, entre altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la manera de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses. “Els més petits de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creïn que són de veritat”, explica Tesser.

Dinosaures i una escenografia realista per donar major impacte | Dinosaurs Tour

Per a fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes amb vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics. L’exhibició comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils. Les entrades es poden adquirir per només 9 euros en les taquilles de l’exposició i en www.dinosaurstour.com.

Serà un esdeveniment segur i amb totes les mesures de prevenció. Comptem amb un ampli protocol amb més de 80 mesures de mitigació amb pautes en les diferents fases de l’esdeveniment”, explica Tesser. Per exemple, s’han rebaixat les despeses de gestió de la pàgina web de venda d’entrades per a facilitar que els visitants adquireixin els seus tiquets de manera digital, es descarreguin les entrades en els seus dispositius mòbils i, d’aquesta manera, evitar contactes en Taquilles. També la validació dels mateixos serà mitjançant escàners i sense contacte. Els aforaments s’han reduït i s’han creat torns de visita, de tal manera que no hi haurà cues d’accés. Es fomentarà l’arribada del públic de manera escalonada, com amb l’obertura amb més anticipació i s’han estudiat els fluxos de públic, entre altres mesures.

Nou comentari