MónTerrassa
Els dinosaures envaeixen Terrassa
  • CA

La que es considera l’exposició itinerant més gran de dinosaures animatrònics visitarà Terrassa el dissabte vinent 22 d’octubre de 2022, data en què serà inaugurada aquesta mostra prehistòrica al Recinte Firal, fins al diumenge 23. Aquests grans animals que van domninar la Terrassa van desaparèixer fa 65 milions d’anys, però sempre han generat una gran atracció. La teoria més acceptada és que un meteorit es va estavellar contra el planeta i va acabar amb bona part de les espècies. Entre elles els gegantins dinosaures.

Aquesta proposta internacional ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) i comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real i animatròniques, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures.

“Els visitants podran veure els darrers avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!”, explica Norman Tesser, Comissari de l’exposició. “És en un autèntic Parc Juràssic”, afegeix Tesser.

Projeccions didàctiques sobre el mode de vida d’aquesta fauna prehistòrica

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaures, Espinosaure, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre el tipus de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses. “Els més petits de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de debò”, comenta Tesser.

Hàbitat natural

“Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d’aquests gegants”, comenta el comissari. Per fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta
època.

L’exhibició comptarà amb plafons informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Les entrades es poden adquirir per només 10 euros a les taquilles de l’exposició ia www.dinosaurstour.com.

Spot Dinosaurs Tour Terrassa: https://youtu.be/h68uAoeQ51w

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa