MónTerrassa
Dinar Solidari en benefici a l’Associació Alba de Terrassa
  • CA

El diumenge 1 de març l’Associació Alba organitza un dinar solidari amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que realitza l’entitat, enfortir llaços i obtenir uns ingressos econòmics que els hi permeti realitzar activitats culturals dins del seu projecte terapèutic.

El dinar començarà a les 13 h i consistirà d’una calçotada i carn o verdures a la brasa, acompanyada de pa, aigua i postres. La cita es realitzarà al local social dels Castellers de Terrassa (carrer Pasteur 46, 08224 Terrassa) que hi han col·laborat cedint l’espai per a la realització del dinar.

De la mateixa manera la Fageda Fundació, també hi ha col·laborat amb l’organització del dinar solidari cedint dues entrades dobles per visitar les seves instal·lacions. Aquestes entrades seran sortejades entre aquelles persones que portin salsa de calçots per a compartir. Mantenint el compromís d’Alba de sensibilitzar a la societat sobre l’ús i consum d’alcohol, no es servirà cap tipus de beguda alcohòlica durant el dinar.

Les persones que ho desitgin sí que podran prendre refrescos i cafè a preus populars. La compra dels tiquets del dinar es podrà realitzar fins a esgotar existències a les instal·lacions de l’Associació Alba (Plaça Doctor Robert 1, 08221 Terrassa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa