MónTerrassa
El dia més “calent” a Terrassa
  • CA

El termòmetre ha superat els 34 graus a Terrassa. Fins i tot, en determinades zones s’ha enfilat fins més enllà dels 35 graus, convertint aquest dilluns 27 de juliol de 2020 en el dia més calorós del que portem d’estiu. Segons dades recollides de Meteoclimatic i Meteocat per part del col·laborador de Món Terrassa Ramon Navarro, aquestes indiquen que la temperatura més elevada s’ha registrat a la Sagrada Família, amb 35,5º. Al barri de Can Boada i a la zona de la plaça de l’Aigua també s’ha fregat aquesta xifra.

Per contra, el lloc més “fresc” ha estat a Sant Pere, amb 34º (tot i que ha estat rècord de l’estiu al barri) i a la plaça Lluís Companys, també amb 34º pelats. Ca n’Aurell amb 34,9º, la Rambla amb 34,7º o Les Fonts, amb 34,7º són les altres temperatures màximes registrades avui.

També es disposen dades dels municipis de la nostra demarcació, on Matadepera el termòmetre s’ha elevat fins als 35,6º mentre que a Vacarisses, amb 33,5º, és on menys han patit. Viladecavalls ha tingut 34.5º de màxima, Castellbisbal, 35.4º i Rellinars, 34.8º.

Navarro recorda que malgrat que aquestes xifres són les més elevades del que portem d’estiu, no són temperatures “fora del normal. Són les habituals per un mes de juliol“, però sí que matisa que “el que passa és que fins avui no havia fet calor forta” i per aquest motiu la sensació dels egarencs està sent més notable. A més, alerta que aquest dilluns ha fet calor però que les previsions indiquen que aquest divendres i dissabte es poden superar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa