MónTerrassa
Un restaurant de Terrassa opta al premi Cartaví
El jurat de Barcelona del concurs Cartaví 2018

!--akiadsense-->

Alella ha acollit aquesta setmana la darrera semifinal dels premis Cartaví. Un acte que es va celebrar al Centre Cultural de Can Lleonart amb la col·laboració del Consorci de Promoció Entourística del territori d’Alella, informa Vadeví.cat.

Finalment seran els 10 els restaurant de Barcelona que optaran a la final per saber quin d’ells té la millor carta de vi català.

En la categoria A amb una mitjana de preu que supera els 40€ els finalistes són:

? CAL JUBANY de Calldetenes

? RESTAURANT L’O Sant Fruitós de Bages

En la categoria B amb menús que oscil·len entre els 20 i els 40€ són:

? CAL BLAY VINTICINC de Sant Sadurní d’Anoia

? RESTAURANT CAN JOAN d’Olesa de Bonesvalls

? EL CIGRÓ D’OR de Vilafranca del Penedès

? L’ERA RESTAURANT d’Arenys de Munt

I finalment en la categoria C amb un preu mitjà de menys de 20€ els restaurant són quatre:

? LA FABRIK d’Avinyó

? LA GURMETERIA de Terrassa

? LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú

? CLOS d’EN PEP de Sant Pere de Riudebitlles

El jurat ha estat format per: Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, Andreu Francisco, Alcalde d’Alella i President del Consorci de Promoció Enoturística del territori d’Alela, Victòria Ibàñez, Vicepresidenta per Barcelona de l’Associació Catalana de Sommeliers, Enric Gil, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Reca Ruiz, Secretaria de la D.O Alella i Oscar Pallarès, Periodista.

Cartaví te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa