MónTerrassa
Detectat un cas de Covid a l’Institut de Viladecavalls
  • CA

L’Ajuntament informa que a la classe 3r A ESO de l’Institut de Viladecavalls s’ha confirmat un cas positiu en les proves realitzades per a la detecció de la COVID-19. S’han fet totes les gestions seguit el protocol de CATSALUT i posat en marxa l’aplicació TRAÇACOVID, mecanismes establerts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

sss

!--akiadsense-->

Des de CATSALUT indiquen que immediatament quedi en quarantena tot el grup. Per tant, cap alumne/a de la classe no podrà anar a l’institut des d’avui 21 de setembre i fins al dijous 1 d’octubre. La data d’incorporació serà el divendres 2 d’octubre si el protocol no marca el contrari.

La referent del CAP contactarà amb les famílies afectades al llarg d’aquesta setmana per informar de com i quan es faran les proves PCR. No és necessari contactar individualment amb el CAP de referència. Mentre no es disposi del resultat d’aquesta prova, cap altre membre de la unitat familiar haurà d’estar confinat excepte si presenta símptomes.

El professorat del grup rebrà instruccions sobre com continuar amb les classes de manera telemàtica durant aquest període. Cal que els fills i filles estiguin pendents del correu electrònic per part de l’institut per rebre aquestes instruccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa