MónTerrassa
Es designen els 31 amics del Consell de la Infància i l’Adolescència de Terrassa
  • CA
Plenari del Consell fent el sorteig | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda, ha assistit aquest divendres al sorteig per escollir els 31 consellers i conselleres del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa (CMIAT). El Consell, que es presentarà públicament el proper 2 de desembre, serà un òrgan de participació per a infants i adolescents d’entre 10 i 14 anys que visquin o estudiïn a Terrassa, i que actuarà davant l’Ajuntament i la ciutat com a representant de tot el col·lectiu d’infants i adolescents del municipi.

Des que el Ple municipal va aprovar el reglament del nou òrgan, el novembre de 2017, el servei de Joventut i Lleure Infantil ha treballat durant tot un any amb els centres d’educació primària i secundària per a donar a conèixer el nou òrgan i promoure la participació de l’alumnat. La participació al CMIAT s’articula a través dels amics i amigues del consell, representants escollits als centres d’ensenyament, que es reuniran un cop al mes, agrupats per districtes, per debatre sobre temes que els proposin o que decideixi el mateix CMIAT, i fer propostes d’activitats o actuacions a l’Ajuntament o a entitats de la ciutat.

31 d’aquests amics i amigues han estat designat membres del plenari del Consell, que es reunirà com a mínim dos cops a l’any al Saló de Sessions de l’Ajuntament. El sorteig dels consellers i conselleres ha incorporat mecanismes per garantir la representativitat territorial i la paritat d’edats i gènere.

Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa