MónTerrassa
Denuncien que un pàrquing soterrat és “una piscina d’aigües fecals”
  • CA

Veïns del costat d’un immoble del carrer de Sant Marc, 26, de Terrassa, al nord del barri de Ca n’Aurell, denuncien que l’aparcament s’ha convertit en una piscina d’aigües fecals. La gent de la zona ja fa setmanes que conviu amb les males olors. I els més afectats són les famílies que viuen en la casa unifamiliar d’un costat i un bloc d’habitatges de l’altre, però en funció de com bufa el vent les pudors es noten uns centenars de metres més enllà. El regidor de Ciutadans a Terrassa, s’hi ha desplaçat aquest matí per donar-los-hi suport. La finca, explica, és seminova, i des de fa un temps està ocupada. En sis dels set pisos hi viuen de manera il·legal, rebla el regidor. Qui també comenta que el problema arrenca de les connexions matusseres que s’han fet als serveis de llum, de gas i d’aigua. Les actuacions per gaudir-ne de manera gratuïta han comportat que es trenquessin els baixants, i que l’aparcament soterrat s’hagi convertit en una “piscina plena de merda”.

L’espai afectat s’acosta al cent per cent de les places d’estacionament. L’habitatge havia estat la seu d’una entitat bancària, per passar després a ser propietat d’un fons d’inversió. David Aguinaga relata que els veïns han presentat denúncies i han fet saber de l’existència d’aquest problema de salubritat pública a l’Ajuntament, a Eco-Equip i a la Policia Municipal. “No obtenen una resposta”. El fons d’inversió està assabentat de la situació, “tot i que penso que abans d’enviar una cuba per treure la porqueria espera que els pisos siguin desallotjats. I crec que la Policia espera a tenir el permís per fer una entrada. Com sempre, l’Ajuntament és tou davant de les ocupacions, o s’inhibeix”.

Un segon problema afegit que hi havia era la presència d’un indigent al pàrquing. “Amb el fred, els veïns temien que fes foc per escalfar-se amb el perill de provocar un incendi”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna a gener 10, 2022 | 14:22
    Anna gener 10, 2022 | 14:22
    Igual que va passar al bloc de pisos de la avinguda Abat Marcet. Sortia la merda de sota les portes. No entenc perquè aquest govern que tenim (Tot per Terrassa i ERC) son tan permissibles amb els okupes. Com es nota que aquests polítics no tenen problemes de convivència amb aquestes "persones". És una vergonya que passi això i que no es pugui fer res perquè aquestes "persones" tenen més drets que els que treballen i paguen impostos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa