MónTerrassa
Deixar de pagar el peatge de Rubí i les zones blaves és possible
  • CA
Nissan Leaf | Nissan

!--akiadsense-->

Amb un Nissan Leaf, el vehicle elèctric més avançat del mercat, les bonificacions se sumen a un estalvi important en el consum i a la contribució ambiental que signifiquen les emissions zero. El nou Nissan Leaf és l’última novetat del mercat pel que fa a cotxes elèctrics, amb solucions avançades, innovació tecnològica i molta més autonomia, amb una ampliació de fins a 378 quilòmetres de viatge sense necessitat de recàrrega.

En tant que vehicle elèctric, el Nissan Leaf es beneficia de la gratuïtat de peatges (C-33, C-16 i C-32) i cost zero a les zones blaves dels municipis, com per exemple a Terrassa. Pots comprovar l’estalvi a la calculadora http://serviciosweb.nissan.es/vehiculos-electricos/html/coo/index.html

Tot plegat, doncs, suposa un estalvi que se suma al del consum elèctric, molt més barat que la benzina o el gasoil.

El Nissan Leaf es condueix amb un sol pedal, que permet accelerar, frenar i aturar-se completament i, a més, incorpora el sistema Propilot, que permet fixar una distància preseleccionada respecte al vehicle precedent, la velocitat i que, a més, preveu aturar-se i reemprendre la marxa quan és necessari en un embús. Propilot també aparca de forma absolutament automatitzada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a abril 19, 2018 | 17:44
    Joan abril 19, 2018 | 17:44
    Si la funció de la zona blava és: "L'objectiu de la zona blava és satisfer les necessitats d'estacionament de curta durada inferior a 1,45 h." Qué te que veure si és elèctric, de gasolina, de gas o de gasoil? Pot ser algú patina...
  2. Icona del comentari de: didak a abril 20, 2018 | 07:59
    didak abril 20, 2018 | 07:59
    Són incentius i avantatges que dóna l'ajuntament a canvi d'ajudar a reduir la contaminació de la ciutat. I beneficiar tots els ciutadants.
  3. Icona del comentari de: Joan a abril 20, 2018 | 13:20
    Joan abril 20, 2018 | 13:20
    didak, d'acord amb incentivar la compra d'aquests tipus de vehicles però, què te a veure amb la funció de la zona blava, que és la rotació dels llocs d'estacionament per a tots tipus de vehicles. La zona blava no es pot fer servir per a un tema ecològic perquè si es fa, perd la seva funció, ja que, per exemple 300 cotxes elèctrics aparquen a la zona blava del centre de Terrassa, són 300 places d'aparcament que s'ocupen indefinidament i no fan cap rotació... gratuïtament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa