MónTerrassa
Daniel Guillem, nou intendent de la Policia Municipal de Terrassa
  • CA

Daniel Guillem ha estat escollit com a nou intendent de la Policia Municipal de Terrassa. Amb àmplia experiència policial, ha estat el guanyador del procés selectiu per cobrir aquesta plaça dins del cos terrassenc. Aquest dimarts, 22 de febrer, ha estat rebut per part de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, el regidor de Via pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero; així com de l’intendent major i l’inspector de la Policia Municipal, Antoni Flores i Marc Pintor, respectivament.

Amb aquesta nova incorporació, es busca “ampliar l’estructura de comandament per ajustar-la a la realitat actual i donar resposta a les demandes ciutadanes”. Des del govern afirmen que l’ampliació de l’estructura organitzativa i jeràrquica del cos és una de les peces claus per avançar en el projecte integral de millora de la Policia Municipal de Terrassa. Aquesta nova figura estava ja contemplada en el Pla Director, on es considerava necessari dotar el servei de funcionalitat i millorar en la gestió de les funcions directives i operatives del cos.

Reunió amb nou intendent de la Policia Municipal de Terrassa | Rafel Casanovas BCF

Daniel Guillem, de 45 anys, és Diplomat Superior en Criminologia per la Universitat Miguel de Cervantes de Valladolid i expert en Direcció i Gestió de Seguretat Integral per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). També és llicenciat en Dret per la Universitat Internacional de La Rioja i té un màster en direcció en la gestió pública, per la mateixa universitat.

L’actual intendent ha exercit fins ara d’Inspector Cap a la Policia Local de Cubelles, on va guanyar la plaça l’any 2012. Prèviament havia estat caporal de la Policia Municipal del Vendrell i, del 2005 al 2009, va formar part del cos de Mossos d’Esquadra, prestant servei en l’Àrea Central de Criminalitat Internacional i de Crim Organitzat. Va iniciar la seva carrera professional l’any 1996 com a agent de Policia Municipal del Vendrell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa