MónTerrassa
Cursos online per a entitats de Terrassa per fer front als reptes del Covid-19
  • CA

Per conèixer l’impacte real que la crisi de la Covid-19 està provocant en el teixit associatiu de la ciutat, l’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Qualitat Democràtica, ha preparat una enquesta que s’enviarà a totes les entitats del Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes (RMEAC). D’aquesta manera, a més, es dona resposta a les mostres de preocupació i incertes respecte el seu futur, que les entitats sense ànim de lucre han mostrat cap als serveis municipals en els darrers dies.

Amb l’anàlisi dels resultats de l’enquesta, es podrà conèixer quins són els neguits de les entitats respecte el futur immediat i com se les pot ajudar des de l’Ajuntament per afrontar aquests reptes de futur. A més, al mateix temps, el Servei de Qualitat Democràtica posa a disposició de totes les entitats una oferta formativa en línia per tal que les entitats puguin conèixer eines i estratègies per afrontar el seu futur. L’oferta formativa consta de quatre cursos gratuïts que s’impartiran entre finals de maig i principis de juny.

• Enforteix la teva associació en temps de Covid-19 (25 maig – 22 juny)

Un curs de 20 hores que permetrà reflexionar sobre la importància del lideratge i l’acompanyament en el moment actual per tal de mantenir les associacions cohesionades i motivades.

• Eines digitals lliures per a la gestió associativa (28 maig)

Un webinar d’una hora que donarà a conèixer algunes eines digitals amb què interactuar amb les persones associades. Es tracta de conèixer instruments que poden facilitar el contacte, el vincle i el treball amb els i les associades.

• Facilitació de reunions a distància (2 juny)

Aquest webinar d’una hora ajudarà a definir estratègies que permetin dinamitzar les entitats.

• Certificats digitals per a entitats (4 juny)

Un altre webinar d’una hora de durada que permetrà conèixer les eines per mantenir les juntes de les entitats actives, mitjançant les reunions virtuals amb diferent plataformes.

El professorat dels cursos està format per persones amb experiència en la temàtica que abordaran i són membres d’entitats del Tercer Sector Social. La formació es fa amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat. Més informació a https://www.terrassa.cat/cursos-entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa