MónTerrassa
Inscriu-te a la “V Cursa i passejada pel Parkinson”, a Terrassa
  • CA

Inscriu-te a la “V Cursa i passejada pel Parkinson”, a Terrassa, i dona suport als afectats. Existeixen moltes maneres de lluitar contra una malaltia. Des dels professionals de la salut que s’encarreguen dels aspectes mèdics a aquelles persones que conviuen dia a dia amb les persones afectades. Però tu també pots lluitar contra el Parkinson. Participar i ajudar a difondre accions i projectes de fundacions i associacions és una bona manera.

El proper diumenge 3 d’abril tens l’oportunitat d’unir-te a la Fundació AVAN Neurologia en un esdeveniment que ja s’ha convertit en tradició: la 5a Passejada i Cursa Solidària pel Parkinson Leonor González.

Un recorregut en format passejada de 2,5 km o en format cursa de 5 km creuen el barri de Poblenou – Zona Esportiva i formen el circuit d’enguany, on petits i grans esteu convidats a passar el diumenge al matí!

Actuacions musicals, un sorteig de premis per als assistents

Després de la passejada o cursa hi haurà actuacions musicals, un sorteig de premis per als assistents que ho desitgin i entregarem un “Welcome Pack” als protagonistes de la passejada i la cursa, per agrair-los la seva participació.

Per a més informació seguiu navegant en aquesta secció del web, truqueu al 93.788.20.80 o envieu un correu electrònic a [email protected].

Podeu fer la inscripció en aquesta mateixa pàgina omplint aquest formulari o de manera presencial a qualsevol Seu d’AVAN. També podeu fer-ho als següents comerços col·laboradors de la ciutat de Terrassa:

Podeu descarregar-vos la butlleta d’inscripció fent click aquí i entregar-la en qualsevol dels punts anteriorment indicats juntament amb el donatiu. 

El donatiu per a la inscripció és de 6€ que es destinaran integrament a seguir finançant el projecte de la Fundació AVAN Neurologia. 

Tot el que necessites saber sobre l’esdeveniment ho trobarás en aquest PDF informatiu per als participants. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa