MónTerrassa
Curs d’Art del Rotary Terrassa dedicat a la Ruta de la Seda
  • CA
Curs d’Art del Rotary Terrassa | Rotary Terrassa

!--akiadsense-->

Dins de les activitats socials i culturals que cada any realitza el Rotary Club de Terrassa s’haprogramat el tradicional Curs d’Introducció a la Història de l’Art i el Patrimoni de laUnesco, que aquest any arriba a la seva quinzena edició i que es desenvoluparà a l’entorn deLa Ruta de la Seda.

El curs d’art es impartit pel professor Àngel Morillas, que a més és Delegat de la UNESCOper el Patrimoni de la Humanitat.

El Curs d’Art és una activitat del Rotary Club de Terrassa oberta a tothom i es desenvoluparàen el local del Club del Mar, al carrer de la Unió 4, interior, durant els dimecres 8, 15 i 22 defebrer i 1 de març de 7 a 9 de la tarda.

L’objectiu d’aquest curs és contribuir a la formació general sobre les manifestacions artístiquesd’uns pobles que van constituir diverses cultures i es farà situant cada moment estètic en el seu context històric, perquè només així es poden explicar les actituds plàstiques de cada època.

El programa de sessions és el següent:

 8 de febrer: XINA, un país mil·lenari i de grans inventors.

 15 de febrer: UZBEKISTAN – TADJIKISTAN, el centre de la Ruta.

 22 de febrer: SIRIA, ahir i avui. Evolució històrica.

 1 de març: TURQUIA, el somni del imperi otomà.

Per els qui desitgin conèixer els detalls del temari que es desenvoluparà durant el curs, que téun import de 20 euros, poden adreçar-se a l’adreça del blog del club http://rotaryterrassa.wordpress.com/curs-art- 2017/.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa