MónTerrassa
Curs d’abordatge multidisciplinar en oncologia per a professionals de Mútua Terrassa
  • CA

Dirigit a infermeria, facultatius mèdics i farmacèutics, residents i personal tècnic de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), el proper 15 d’abril, s’iniciarà el primer curs d’abordatge multidisciplinar en oncologia promogut pels serveis d’Oncologia, Hematologia i Farmàcia, juntament amb infermeria. La data de finalització és a finals de setembre i inclou un total de 10 sessions, les quals se celebraran a la sala d’actes de l’Edifici Docent en franja de tarda (entre les 15 i les 17h).

Totes elles seran impartides per professionals dels esmentats serveis i també hi intervindran infermeres de l’Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia de l’HUMT així com personal de la Unitat genètica de Catlab. Miguel Ángel Molina, director d’infermeria de l’HUMT i Alba Manzaneque, farmacèutica del servei de Farmàcia també de l’HUMT, seran els encarregats de dur a terme la benvinguda i presentació del curs. Exceptuant les sessions de mitjans de juny i de principis de juliol -les quals seran monogràfiques i se centraran en les toxicitats relacionades amb el tractament i la seguretat del pacient oncològic respectivament- tota la resta inclouran dos temes d’una hora de durada aproximadament cadascun d’ells. A tall d’exemple, alguns dels continguts inclosos en el programa formatiu son el càncer de mama, el de còlon i recte, el de pulmó, la leucèmia mieloide crònica i l’aguda, el limfoma no Hodking, el síndrome mielodisplàsic o el mieloma múltiple.

L’objectiu d’aquest curs és actualitzar el coneixement i aspectes pràctics del personal implicat a l’àrea d’oncologia i hematologia per tal de poder fer un abordatge integral d’aquest tipus de pacients.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa