MónTerrassa
El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix diners a Terrassa
  • CA

L’ONCE ha repartit 35.000 euros a Terrassa, al sorteig del ‘Cupó Diari’ d’ahir dilluns 14 de març (www.juegosonce.es). Dulce Nombre de María Doménech, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Terrassa des del quioscos ubicats al carrer de Colom, núm. 180, on ven de 8 a 13 h, i al quiosc de la Plaça del Doctor Robert, núm. 50 on ven de 13 a 16 h.

Dulce Nombre de María, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros, Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

Més de 500 afiliats a la ciutat

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis personalitzats a 526 afiliats i afiliades i compta amb 122 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Loteria social

Els cupons de l’ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l’Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d’edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L’Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d’avaluació i seguiment definits per l’Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries i Totos d’Estat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mar a març 16, 2022 | 08:58
    Mar març 16, 2022 | 08:58
    Buenos días Terrassa tiene bastante suerte en la ONCE ,a disfrutarlo saludos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa