MónTerrassa
Cuixart ho té clar: “Ho tornarem a fer”
  • CA
Presentació del llibre “ ho tornarem a fer” d’en Jordi Cuixart. Reflexions des de la presó
Presentació del llibre “ ho tornarem a fer” d’en Jordi Cuixart. Reflexions des de la presó | Marta Antich

!--akiadsense-->

L’aula Magna del Centre Cultural ha acollit la presentació del llibre “Ho tornarem a fer”, de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, escrit des de la presó, i després de les 52 sessions de l’anomenat “judici per la democràcia”. Ha estat una presentació inèdita i excepcional. L’autor no hi ha estat present atès que es troba empresonat. Han estat persones del seu entorn les que n’han explicat els detalls.

Montse Ortiz, membre de la junta nacional d’Òmnium, i el sociòleg Salvador Cardús han parlat de tots els punts que s’hi tracten. Les seves converses, aportacions i reflexions han estat moderades per la periodista Laura Piñol.

Aquest llibre planer i ràpid de llegir, és l’altaveu que Jordi Cuixart, des de la grisor i soledat de la seva cel•la, ha fet servir per continuar difonent les seves idees, determinació i condemna al que considera vulneracions dels drets fonamentals.

Al final de l’acte, amb la intervenció de Meritxell Lluís, dona de Josep Rull, hi ha hagut un record i reconeixement per la resta dels presos polítics i exiliats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa