Un dels plafons que es pot trobar en els establiments de TerrassaCentre sobre el joc

Un dels plafons que es pot trobar en els establiments de TerrassaCentre sobre el joc | Lluïsa Tarrida

Divendres passat, 18 d’octubre, va començar la campanya “La cuina perduda”. Es tracta de la tercera edició del joc organitzat des de TerrassaCentre en col·laboració amb l’arxiu municipal per la dinamització i coneixement de la ciutat. La iniciativa, que s’allargarà fins al 16 de novembre, presenta com a novetat que s’accedirà al joc a través del móbil. “La cuina perduda” esta dedicat a les menges i beuratges d’altres temps a Terrassa.

Per participar-hi cal obrir el joc al teu mòbil o qualsevol altre dispositiu electrònic a través d’un codi QR, que trobaràs a botigues associades a TerrassaCentre o entrant a www.cuinaperduda.com. El joc és molt senzill. S’han omplert els aparadors de les botigues del centre amb un plafons explicatius que donen la resposta correcta a les preguntes que trobareu al joc. Només hauràs de buscar el plafó que contingui la resposta a la pregunta que se’t formuli. Una vegada hagis contestat segueix amb la següent pregunta i així fins al final. Un cop acabat el joc t’apareixerà una pantalla amb la teva puntuació i el missatge de si has aconseguit el llibre “La Cuina Perduda de Terrassa”.

Una vegada hagi sortit la pantalla on t’informa que has guanyat el llibre: clica el botó “aconsegueix-lo” i omple amb les teves dades el formulari que apareixerà. Aquest s’enviarà automàticament a l’Associació TerrassaCentre on es posaran en contacte amb tu perquè vagis a recollir el teu exemplar de La Cuina Perduda de Terrassa.

Nou comentari